Compleet hosting & servicepakket, voor maar €6,99!

Een compleet hostingpakket

Inclusief: domeinnaam, hosting, ssl beveiliging, onbeperkt aantal emailadressen, backups en updates!

We bouwen een complete website voor slechts € 599,-. Daarna betaal je maandelijks slechts € 6,99 voor het hosting en servicepakket incl. de updates, backups, service, domeinnaam en hosting.

€ 6,99 per maand voor een website abonnement is goedkoop!
Ja. met slechts € 6,99 p/m zijn we een van de goedkoopste aanbieders van professionele websites. Veel bedrijven vragen wel € 30 tot € 50,- per maand voor een professionele website. Wij werken met eerlijke tarieven en vragen slechts € 6,99 per maand.

Waarom moet ik dat website abonnement afsluiten?
Omdat wij ook na de oplevering met je website bezig zijn. Er worden periodieke technische updates uitgevoerd om je website veilig en goed draaiend te houden. Ook voeren we functionele updates uit waarmee jouw CMS nog meer mogelijkheden krijgt in de loop der tijd. We voeren daarnaast elke week een backup uit van alle sites. Ook verzorgen wij je domeinnaam, hosting, e-mail en staan we je graag elke werkdag te woord voor service en ondersteuning. Hiermee garanderen we een perfect, stabiele en veilige site.

Kan het ook een website laten maken zonder dat abonnement?
Nee, dat doen we helaas niet, want dan zouden we je website niet meer kunnen voorzien van technische updates en kunnen we geen backups draaien. Dan hebben we je binnen mum van tijd teleurgesteld aan de telefoon omdat het een of ander niet goed meer werkt of erger nog: dat je site gehacked is. Wij willen kwaliteit bieden en dat kan alleen als we alles in eigen beheer nemen.

Wat kan dan wel?
Wat wél kan, is dat je je domeinnaam en e-mail houdt bij je huidige leverancier en de domeinnaam A-record laat verwijzen naar onze server. Maar dan heb je dus dubbele kosten. Namelijk bij ons € 6,99 en de kosten van je huidige domeinnaamleverancier.

Wat krijg ik precies voor € 6,99 per maand?
Je krijgt een compleet servicepakket waarmee jouw website professioneel online staat en jij rustig kan slapen:
– Hostingpakket
– .nl domeinnaam
– SSL certificaat
– Periodieke technische updates
– Continue verbeteringen CMS beheersysteem
– Wekelijkse website backup
– Onbeperkte aantal emailadressen
– Onbeperkte toegang tot CMS
– Meerdere gebruikers in CMS mogelijk
– Onbeperkt pagina’s aanmaken
– Onbeperkt content wijzigen

Inclusief domeinnaam, hosting en e-mail
Je krijgt bij dit pakket een eigen .nl domeinnaam, hosting en e-mailadressen. Dit alles is inbegrepen in het hosting en servicepakket. Uiteraard kun je jouw huidige domeinnaam blijven gebruiken. Deze verhuizen wij voor jou. Ook je huidige e-mailadressen kun je gewoon blijven gebruiken.

Vraag vrijblijvend een offerte op!

Aanvragen